(45 perc)

2 evőkanál olívaolaj
40 dkg kolbász/vírsli
1 nagy borgonya (hámozva, vékonyra szeletelve)
1 közepes vöröshagyma (vékonyra szeletelve)
50 g zsenge, dúrvára vágott spenót levél
8 tojás
1 evőkanál metélőhagyma (snidling)
Hozzávalók:

2 evőkanál olívaolaj
40 dkg kolbász/vírsli
1 nagy borgonya (hámozva, vékonyra szeletelve)
1 közepes vöröshagyma (vékonyra szeletelve)
50 g zsenge, dúrvára vágott spenót levél
8 tojás
1 evőkanál metélőhagyma (snidling)
Elkészítés:
Egy evőkanál olívaolajon süsd meg a kolbászt/vírslit, majd papírtörlőn hagyd lecsepegni. Ha kihült vágd vékony karikákra. Egy tűzálló nyelű serpenyőben a maradék egy evőkanál olívaolajon puhítsd meg a vöröshagymát és a burgonyát, amíg szép aranysárga színük nem lesz. Ez után add hozzá a spenót levelet is, ez pár másodperc alatt megfonnyad. Most már beleteheted az kolbászt/vírslit és a felvert tojásokat. Szórd meg metélőhagymával és helyezd előmelegített sütőbe kb 5 percre (szép világosbarna lesz a teteje és a tojás is felpuffad)
Zöld salátával esetleg még lehetőség szerint mozarella sajttal és szárított paradicsommal tálald.
Zöld salátával esetleg még lehetőség szerint mozarella sajttal és szárított paradicsommal tálald.