Puncsos-kekszes szelet

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

1 csomag háztartási keksz

1 csomag rumpuncs pudingpor

1 csomag csokoládé pudingpor

25 dkg margarin

cukor

tej

méz

díszítéshez reszelt csokoládé

 

Elkészítés:

A pudingokat felfőzzük 4 dl tejben 2 evőkanál cukorral (vagy a zacskóra írt recept szerint). A margarint nagyjából 15 dkg cukorral habosra verjük. A habos margarin egyik felét a csokis pudinghoz a másikat a puncsoshoz keverjük.

A tepsi alját szorosan kirakjuk mézes tejbe mártogatott keksszel, erre öntjük rá még melegen az egyik pudingot és egy újabb kekszréteg után a másodikat. A desszert tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.