Hozzávalók:
50 dkg darált keksz
25 dkg margarin
20 dkg kristálycukor
4 evőkanál kakaópor
rum/ rumaroma
1 tábla tortabevonó
Elkészítés:
A darált kekszet és a kakaóport jól elkeverjük. Ezután fogunk egy edényt, amibe a margarint, a cukrot és a tejet összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon benne. Ezt a folyékony masszát ráöntjük a kekszre és hozzáadjuk a rumaromát. Az így kapott, jól összedolgozott masszát tepsibe vagy jénaiba helyezzük, és jól belenyomkodjuk. Tegyük be a hűtőbe, míg a csoki mázat előkészítjük. 1 tábla tortabevonót, 1 evőkanál olajjal gőz felett lassan felolvasztunk, majd rákenjük a hűtőből kivett massza tetejére.
Kihűlés után, forró vízbe mártott késsel nagyon szépen lehet szeletelni.