Sajttal, túróval töltött paprika szezámmagos bundában

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

4-5 db paprika

10 dkg túró

friss petrezselyem

szerecsendió

csipetnyi kömény

5 dkg füstölt sajt

szezámmag

olívaolaj

só, bors

 

Elkészítés:

 

A paprikákat megsütjük, a csumáját eltávolítjuk, forró víz segítségével eltávolítjuk a bőrét és hűlni hagyjuk. A lehűtött paprikába töltjük a túróból, fűszerekből, petrezselyemből és a lereszelt füstölt sajtból készített masszát. Az így kapott paprikákat, szezámmagos bundába panírozzuk, majd forró olajban szép pirosra sütjük. Köretként barnarizst vagy grillezett zöldségeket tálalunk.