Spenótos tészta

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

200 gramm durum csőtészta

egy nagy marék spenót

2 gerezd fokhagyma

1 kis paradicsom

bors, só

szerecsendió

kevés olívaolaj

 

Elkészítés:

 

Megfőzzük a tésztát úgy, hogy egy kicsit még kemény maradjon. Kevés olajon, alacsony hőfokon megfonnyasztjuk az apróra vágott spenótot, közben fűszerezzük borssal és szerecsendióval. Ha összeesett a spenót, online casino akkor belekeverjük a tésztát és még nagyjából 10 percig pároljuk. Mikor már éppen le akar tapadni az edény aljára, akkor jó. :) A tűzről levéve megöntözzük olívaolajjal, majd zúzott fokhagymával ízesítjük.

Tálaláskor szezámmaggal, pirosarannyal vagy paradicsommal díszíthetjük.