Omlós-almás desszert

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

( Apple crumble pots )

Hozzávalók:

 

4 db alma (felkockázva)

3 evőkanál cukor

50g vaj

140 g gyömbéres, mogyorós keksz

3 citromhéj (3 vékony szelet krumplihámozóval)

félzsíros tejföl

lemon curd (receptje szintén megtalálható itt)

 

Elkészítés:

 

Párold meg az almát 25 g vajon, cukorral és a citromhéjjal, majd hagyd kihűlni. Olvaszd meg a maradék vajat és keverd hozzá az apróratört (morzsált) kekszet. Rétegezd egy pohárba az almás mixet és a kekszet. A rétegek tetejére helyezd a tejföl és "lemon curd" ízlés szerinti keverékét.

Díszítésként reszelhetünk a krémre egy kevés citromhéjat.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés