Sport szelet

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:


50 dkg darált keksz

25 dkg margarin

20 dkg kristálycukor

2 dl tej

4 evőkanál kakaópor

rum/ rumaroma

1 tábla tortabevonó

 

Elkészítés:

 

A darált kekszet és a kakaóport jól elkeverjük. Ezután fogunk egy edényt, amibe a margarint, a cukrot és a tejet összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon benne. Ezt a folyékony masszát ráöntjük a kekszre és hozzáadjuk a rumaromát. Az így kapott, jól összedolgozott masszát tepsibe vagy jénaiba helyezzük, és jól belenyomkodjuk. Tegyük be a hűtőbe, míg a csoki mázat előkészítjük. 1 tábla tortabevonót, 1 evőkanál olajjal gőz felett lassan felolvasztunk, majd rákenjük a hűtőből kivett massza tetejére.

Kihűlés után, forró vízbe mártott késsel nagyon szépen lehet szeletelni.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés