Tiramisu
Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta
1 csomag vaníliás puding
5 evőkanál cukor (vagy ízlés szerint)
1/2 liter tej
1 teáskanál zselatinpor
1 kis doboz tejföl (vagy joghurt, minél zsírosabb)
1 bögre erős nescafé (cukor és tej nélkül)
rum ízlés szerint
kakaópor
Elkészítés
A pudingot a zacskón található utasítás szerint elkészítem. Mikor már majdnem jó, még a főzés közben a forró tejbe belekeverem a zselatint is. Amikor már hűlt egy kicsit és nem forró, habverővel óvatosan hozzákeverem a tejfölt. A piskótákat belemártom a rumos kávéba. Egy réteg krém egy réteg piskóta, így rétegezem a tortaformába. A legfelső réteget meghintem kakaóporral és nagyjából fél napig hűtőben pihentetem. Ez után már szépen lehet szeletelni.